Bi(L)o samoborske raznolikosti

Napisao Željka Šabarić, . Postano u Najava

Povodom Mjeseca hrvatske knjige odigrajte kviz, pokažite svoje znanje i osvojite nagrade. Kviz pod imenom Bi(l)o samoborske raznolikosti osmišljen je kako bi upoznao i educirano djecu o bioraznolikoškoj raznolikosti grada Samobora i njegove okolice.

Kviz će se moći igrati od 17.10. – 12.11.2020. na linku http://www.gks.hr/kviz/. Točan odgovor na svako pitanje može se pronaći s lakoćom jer se u svakom pitanju nalazi poveznica (link) na web stranicu na kojoj se nalazi odgovor. Tako se uči kako pretraživati i naći točne informacije na internetu. Uživaj u kvizu i upoznavanju s rijetkom, zanimljivom i raznolikom prirodom koja te okružuje.  Osim traženja odgovora na pitanje, potičemo te da bolje istražiš ponuđene web stranice. Pobjednike ćemo objavili 13.11. 2020. godine u 12 sati.

Kviz Bi(l)o samoborske raznolikosti  pripremila je Gradska knjižnica Samobor u suradnji s dugogodišnjim suradnicima Javnom ustanovom Zeleni prsten Zagrebačke županije i Parkom prirode Žumberak- Samoborsko gorje.

Uz kviz je u izlozima Gradske knjižnice Samobor, na Odjelu za djecu postavljena i izložba “Tajanstveni svijet Zagrebačke županije” koja se savršeno nadovezuje na ovogodišnju temu Mjeseca hrvatske knjige.

Tagovi:, , , , , , ,