Radno vrijeme

Radno vrijeme (radnim danom) od 7:30 do 15:30
uredovno vrijeme, rad s strankama od  12:00 do 15:00.

Radno vrijeme za provođenje usluga i Programa obilaska i edukacije  – svaki dan prema dogovoru od 8.00 – 18.00 sati

Zbog proglašene epidemije bolesti izazvane koronavirusom (COVID-19), a u skladu s Preporukom Ministarstva uprave za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom koronavirusa COVID-19 od 13.3.2020. i sukladno preporukama nadležnih tijela Zagrebačke županije, u Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim dijelovima prirode na  području  Zagrebačke  županije „Zeleni prsten”  utvrđuju se preventivne mjere s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa.

Na poslovnoj adresi Ustanove, u Ulici 151. samoborske brigade HV 1 u Samoboru te u područnom terenskom uredu na adresi Savska 68, Posavski Bregi, ograničava se rad sa strankama (građanima, javnopravnim tijelima i drugim poslovnim suradnicima) te će se komunikacija odvijati isključivo putem pošte, elektroničke pošte i telefonom. Svi kontakti dostupni su na web stranicama Ustanove.

U iznimnim slučajevima, kad komunikacija iz prethodnog stavka nije moguća, zaposlenici će komunicirati sa strankama u uredu, poštujući najviše higijenske standarde propisane od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i nadležnih institucija, uz najavu dolaska.